Rio de janeiro och mer bildbomb

Vi kom fram til Rio de janeiro vid 8 pa morgonen efter en natts bussresa med alldeles for mycket AC. Trotta som darar tog vi bussen till Copacabana for att leta efter hostel. Efter framgang pa det uppdraget gick vi till stranden i vantan pa att fa checka in. 
 
 
 
Den har bilden tillagnar Vanessa sin hund. Hon gor det med valdigt mycket karlek genom att satta fingret sadar prydligt i hornet. Det har blivit hennes signaturmove pa alla hennes bilder. Pa sa astt behover ni aldrig undra vem det ar som tagit bilden!
 
Vi skypeade med var basta kompis som har flyttat till London och ville bara dra ur henne ur datorn och kramas. Killarna i receptionen pa hostelet trivdes ocksa med hennes sallskap pa storskarm mitt i entrén. 
 
Vi akte till en botanisk tradgard. Dar sag vi en kaktusodling, palmer och en orm!!
 
Och nackrosblad som fick mig att kanna mig som Tummelisa, och aterigen, Vanessas finger. 
 
 

 
OCH skoldpaddor!
 
Under vara dygn gick vi pa marknad och blev alldeles overgodda av denna man som ville att vi skulle testa exakt alla hans frukter.
 
"Jatack" sager froken Treser
 
Vi akte pa city tour for att smidigt ta oss till de mest kanda sevardheterna i Rio men hade sa otur med allt.. Vadret var kalasdaligt och gruppen vi akte med var kalaskonstig...
 
Men vi fick traffa Kristus uppe pa berget i alla fall
 
 
 
Utiskten som ska vara fenomenalt jattebra var faktiskt fenomenalt jattetrakig for det var bara dis och moln, som ni kan se.. 
 
Men vi var glada anda (detta var dock i borjan av resan)
 
 
 
Sen akte vi vidare till en utkiksplats for las farvelas. Sma bergsbyar dar det bor mycket fattigt folk. Jattevakert att titta pa dock. 
 
 
 
Och vidare till katedralen Saõ Sebastiano. Dovacker inuti.
 
Vi akte vidare till Santa Teresa for mosaiktrapporna, tillsammans med alla andra turister i Rio..
 
 
 
 
 
 
Nar vi kom till Sugar Loaf berget borjade det regna och vi borjade bli riktigt bittra pa bade vader och sallskap.. Vi reste i grupp som inkluderade en man fran Kanada som aldrig slutade prata om sitt liv och sina aktenskap och var han bodde. Han tyckte valdigt mycket om oss och satte sig alltid bredvid oss pa bussen for att inte ge oss en syl i vadret under sina berattelser. Later kanske inte sa farligt men efter sex timmars konstant babblande fick vi nog. 
 
Detta ar en utkiksplats dar du kan se nastan hela Rio de janeiro, vi kunde dock inte se handen framfor oss pa grund av all dimma. Fenomenalt.
 
Sinnestillstandet borjade mer likna detta ansiktsuttryck och vi kande oss mest peppade pa att bara aka hem till hostelet och ata middag. 
 
At lite mosad licheefrukt. En av dagens hojdpunkter!
 
 
 
Och sen tog det slut pa bilder fran Rio. Vi gick aven pa sambafest och dansade vilt som om natten inte hade nagot slut och blev vanner med tva engelska pojkar som bodde i vart rum pa hostelet. 
 
Snipp snapp snut sa var tre dagar i Rio de janeiro slut. I ovemorgon aker vi dock tillbaka for att bo i ett hus under karnevalen. Det kommer bli hela havet stormar och episkt roligt!
 
Kyssar fran Ida